Maricris – en sänggavel som ger stil och komfort till ditt sovrum

Om du letar efter ett sätt att förnya ditt sovrum utan att byta ut hela sängen, kan en sänggavel vara en smart lösning. En sänggavel ger inte bara ett lyft till rummets utseende, utan också en skön stödyta att luta dig mot när du läser, tittar på tv eller bara vill koppla av.

En sänggavel som jag har blivit förtjust i är Maricris från LuxCasa.se. Det är en elegant och praktisk sänggavel som passar perfekt till en 180 cm bred dubbelsäng. Den är tillverkad av konstläder, möbelplade och trä i vit färg, vilket ger den ett modernt och fräscht intryck. Den har också en polstrad yta med dekorativa sömmar som ger den en mjuk och inbjudande känsla.

Det som gör Maricris extra speciell är att den har en inbyggd sängklädeslåda som du kan öppna uppifrån. Det är perfekt för att förvara extra kuddar, täcken eller andra saker som du vill ha nära till hands men inte synliga. Så smart och funktionellt!

Jag tycker att Maricris passar bra till många olika stilar och färger i sovrummet. Den vita färgen är neutral och lätt att matcha med andra textilier och möbler. Du kan också leka med kontraster och välja mörkare eller färggladare sängkläder för att skapa ett mer personligt uttryck.

Här är några bilder på hur Maricris ser ut i verkligheten:

Maricris sänggavel i vit konstläder med polstrad yta och dekorativa sömmar
Maricris sänggavel med inbyggd sängklädeslåda som öppnas uppifrån
Maricris sänggavel i ett sovrum med gråa väggar och ljusa textilier

Om du också är intresserad av att köpa Maricris sänggavel, kan du hitta den här:

Maricris sänggavel 180 cm

. Den kostar 3 999 kr och levereras gratis inom Sverige. Du kan också välja att betala med Klarna eller delbetala med Santander.

Jag hoppas att du har fått lite inspiration till hur du kan göra ditt sovrum mer stilfullt och bekvämt med en snygg sänggavel. Jag är i alla fall väldigt nöjd med mitt val av Maricris och ser fram emot många sköna nätter i min nya säng.

Källa till bilderna:

LuxCasa.se