Min drömsoffa: Macy 3-sits soffa med divan höger

Jag har länge letat efter en soffa som är både snygg och skön att sitta i. En soffa som har plats för hela familjen och som passar in i mitt vardagsrum. En soffa som är lätt att matcha med andra möbler och textilier. En soffa som är värd att investera i. Och nu har jag äntligen hittat den: Macy 3-sits soffa med divan höger från Mio.

Macy är en soffserie med många valmöjligheter som gör att du kan skapa en soffa eller fåtölj som passar just din smak och dina behov. Du kan välja mellan ett flertal ben, två olika armstöd, sittplymå med två olika komforter och ett stort urval av tyger och färger. Jag valde en 3-sits soffa med divan höger i sand beige klädsel, armstöd A och ben 201 i valnötsbets. Jag tycker att det ger en elegant och harmonisk look som passar bra i mitt hem.

Men det bästa med Macy är inte bara hur den ser ut, utan också hur den känns. Soffan har en fantastisk sittkomfort som gör att man vill stanna kvar länge. Sittplymåerna är fyllda med kallskum och dun som ger ett mjukt och följsamt stöd. Ryggplymåerna är fyllda med dunblandning som ger en skön kuddeffekt. Divanen är perfekt för att sträcka ut sig och slappna av, eller för att mysa med någon man tycker om.

Jag är verkligen nöjd med mitt köp av Macy 3-sits soffa med divan höger. Det är en soffa som har allt jag önskar mig: stil, komfort och kvalitet. Jag kan varmt rekommendera den till alla som vill ha en drömsoffa i sitt hem.

Om du också vill ha en Macy 3-sits soffa med divan höger, eller någon annan variant av Macy-serien, kan du beställa den på

Mios hemsida

. Du kan också besöka någon av deras butiker och prova soffan själv.

Bilder: Mio