Varför jag älskar min Hästens Excel dunkudde

Jag har alltid haft problem med att hitta en bra kudde som passar min sovstil och ger mig den komfort och stöd jag behöver. Jag har provat många olika typer av kuddar, men ingen har riktigt levt upp till mina förväntningar. Tills jag hittade Hästens Excel dunkudde.

Hästens Excel dunkudde är en fantastisk dunkudde med högsta kvalité. Den är fylld med 70% andfjäder och 30% anddun, vilket ger den en perfekt balans mellan mjukhet och fasthet. Den har också ett mjukt och följsamt yttertyg i 100 procent bomull, som är skönt mot huden och håller kudden fräsch.

Det som gör Hästens Excel dunkudde så speciell är att den är baserad på Hästens sängmodellers komfortkaraktär. Hästens är ett svenskt företag som har tillverkat sängar sedan 1852, och de vet verkligen vad de gör när det gäller sömnkvalitet. Deras sängar är så följsamma att de anpassar sig efter din kropp och ger dig optimal tryckavlastning och stöd. Därför har de också utvecklat en egen kuddserie som matchar deras sängars egenskaper.

Jag sover oftast på sidan, så jag valde en hög kudde som ger mig bra stöd för nacken och axlarna. Jag märkte skillnaden redan första natten. Kudden formade sig efter min huvudform och gav mig en behaglig känsla av att vara omsluten av dun. Jag vaknade upp utan några spänningar eller värk i nacken, och kände mig utvilad och pigg.

Kudden har också en fantastisk andningsförmåga, vilket innebär att den värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Det gör att jag slipper svettas eller frysa under natten, och kan sova lugnt och skönt oavsett årstid. Kudden är också lätt att sköta om, eftersom den går att tvätta i 60 grader och torktumla på låg värme.

Jag kan verkligen rekommendera Hästens Excel dunkudde till alla som vill ha en kudde av högsta klass som ger dem en underbar sömnupplevelse. Det är en investering i din hälsa och välbefinnande som du inte kommer att ångra. Om du vill prova kudden själv kan du beställa den här:

Hästens Excel dunkudde

.

Bildkälla: SOVA