Varför jag älskar min nya Check badrumsmatta från HAY

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en av mina senaste inköp som har gjort mitt badrum mycket mer färgglatt och mysigt. Det är den här fantastiska badrumsmattan från HAY som heter Check. Den har ett härligt rutigt mönster i olika nyanser av blått och grönt, och den är gjord av mjuk och slitstark bomull som är OEKO-TEX®-certifierad. Det betyder att den inte innehåller några skadliga ämnen för mig eller miljön.

Jag har alltid gillat HAY:s design, som är modern, lekfull och funktionell. Deras mattor är inget undantag. De har så många fina färger och mönster att välja mellan, och de passar perfekt i alla rum. Jag valde Check badrumsmattan för att jag tyckte att den var så fräsch och glad, och för att den matchade mina handdukar och badrockar från samma märke. Jag älskar hur den lyser upp mitt badrum och gör det mer inbjudande.

Badrumsmattan är inte bara snygg, utan också skön att stå på. Den har en frotté-struktur som är mjuk mot fötterna och absorberar vatten bra. Den är också lätt att tvätta i maskin och torkar snabbt. Den håller sin form och färg efter många tvättar, vilket är viktigt för mig som vill ha en matta som varar länge.

Om du också vill piffa upp ditt badrum med en ny matta, kan jag varmt rekommendera Check badrumsmattan från HAY. Den finns i flera storlekar och färger, så du kan hitta den som passar dig bäst. Du kan beställa den online från

Sova

, som har ett stort utbud av HAY:s produkter till bra priser. De har också snabb leverans och fri frakt över 500 kr.

Jag hoppas att ni gillade mitt tips om Check badrumsmattan från HAY. Det är verkligen en av mina favoritprylar just nu. Tack för att ni läste, och ha en fin dag!

Bildkällor: Sova.se