Varför jag älskar min HAY Duo Robe morgonrock

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en av mina favoritprodukter som jag har använt flitigt under det senaste året: min HAY Duo Robe morgonrock. Det är en mjuk, lätt och bekväm morgonrock som har en tvåfärgad design i OEKO-TEX®-bomull. Jag tycker att den är perfekt för att mysa i hemma, på stranden eller vid poolen.

Jag älskar hur den har en avslappnad passform med vida ärmar, två fickor och ett matchande knytband. Den finns i olika färgalternativ, men jag valde elfenben eftersom jag tycker att det är en elegant och neutral nyans som passar till allt. Den är också enkel att tvätta och torkar snabbt.

Det bästa med den här morgonrocken är att den är så mångsidig. Jag kan använda den som en extra lager över min pyjamas på kalla morgnar, eller som en sval och skön omlottklänning på varma dagar. Jag kan också ta med den till stranden eller poolen som ett skydd mot solen eller vinden. Den är så mysig och behaglig att ha på sig att jag aldrig vill ta av mig den!

Om ni också vill skämma bort er själva med en HAY Duo Robe morgonrock, kan ni köpa den

här

. Den kostar 989 kr och är värd varenda krona. Jag lovar att ni inte kommer att ångra er!

Tack för att ni läste mitt inlägg och hoppas att ni har en underbar dag!

Bildkällor: HAY