Min son älskar sin nya Tommy Train säng!

Hej alla! Jag vill dela med mig av min sons nya favoritplats i huset: hans Tommy Train säng från LuxCasa.se. Det är en fantastisk säng som ser ut som ett tåg och har massor av förvaring och en madrass som ingår. Min son är helt tokig i tåg och har alltid drömt om att sova i ett. Nu kan han göra det varje natt!

Tommy Train säng

Tommy Train sängen är inte bara rolig utan också praktisk. Den har två stora lådor under sängen där man kan förvara leksaker, kläder eller annat. Den har också en bokhylla på sidan där man kan ställa böcker, lampor eller småsaker. Sängen är gjord av högkvalitativt trämaterial och är väldigt stabil och säker. Madrassen som följer med är skön och passar perfekt till sängen.

Jag beställde sängen från LuxCasa.se och fick den levererad hem till mig på bara några dagar. Monteringen var enkel och tog inte lång tid. Jag blev positivt överraskad av hur bra kvalitet sängen har och hur fin den ser ut i verkligheten. Min son blev överlycklig när han såg sin nya säng och ville genast hoppa upp i den. Han har sovit som en stock sedan dess och vaknar upp glad varje morgon.

Om du också har ett barn som älskar tåg och vill ha en rolig och praktisk säng, kan jag varmt rekommendera Tommy Train sängen från LuxCasa.se. Det är en av de bästa investeringarna jag har gjort för mitt barns rum och jag är så nöjd med mitt köp. Du kan beställa sängen

här

och få den hemskickad snabbt och smidigt.

Bilder: LuxCasa.se