En badrumsmatta som gör skillnad

Har du tröttnat på ditt gamla och tråkiga badrum? Vill du förnya det med en enkel och prisvärd lösning? Då har jag ett tips till dig: en badrumsmatta som både är snygg och skön att gå på.

Jag har nyligen upptäckt en badrumsmatta som heter Casanova och som kommer från Luxcasa. Det är en matta i 100% bomull som är mjuk, tjock och absorberande. Den finns i flera olika färger, men jag valde den gråa som passar perfekt till mitt badrum.

Casanova badrumsmatta grå

Det jag gillar mest med Casanova är att den har ett elegant mönster som ger liv åt golvet. Den har också en bra storlek (50×80 cm) som täcker en lagom yta utan att ta för mycket plats. Dessutom är den lätt att tvätta i maskin och torkar snabbt.

En badrumsmatta kan verka som en liten detalj, men den gör faktiskt stor skillnad för helhetsintrycket av badrummet. Den ger en ombonad och trivsam känsla, samt skyddar golvet mot väta och halka. Enligt experter är det viktigt att välja en badrumsmatta som har halkskydd på undersidan, vilket Casanova har.

Casanova badrumsmatta grå detalj

Om du också vill förnya ditt badrum med en Casanova badrumsmatta kan du beställa den här:

https://www.luxcasa.se/badrumsmatta-casanova-50x80cm.html

. Den kostar bara 199 kr och levereras snabbt och smidigt hem till dig. Jag kan verkligen rekommendera den!

Källor till bilderna: Luxcasa