Så här sover jag gott med Hästens Satin Check Rutigt Örngott

Hej alla sömntörstande! Jag vill dela med mig av ett tips som har förändrat min sömnkvalitet på ett fantastiskt sätt. Det handlar om ett örngott som är så mjukt, skönt och vackert att jag aldrig vill lämna sängen. Det är Hästens Satin Check Rutigt Örngott, som är en raffinerad tolkning av Hästens klassiska ruta i fyra tidlösa nyanser.

Hästens Satin Check Rutigt Örngott är tillverkat i härligt len satin med hög förmåga att ventilera, absorbera och transportera bort fukt. Det är vävt med en trådtäthet på 340 och en vikt på 125 g/m2, vilket gör det både slitstarkt och följsamt. Jag älskar känslan av att lägga huvudet på det svala och silkeslena tyget, som smeker min hud och mitt hår. Det är som att sova på ett moln!

Jag har valt örngottet i grått, som passar perfekt till min vita säng och mina gråa väggar. Det ger en lugn och harmonisk känsla i sovrummet, som inbjuder till avkoppling och vila. Men det finns också andra färger att välja mellan, som blått, beige och rött. Alla är lika eleganta och stilrena, och går att kombinera med andra sängkläder från Hästens för att skapa läckert djup.

Det bästa med Hästens Satin Check Rutigt Örngott är att det är så enkelt att sköta. Det går att tvätta i maskin upp till 60°C och torktumla i låg temperatur. Det behöver inte ens strykas, utan blir bara finare med tiden. Det är också tillverkat i 100 procent kammad bomullssatin, vilket innebär att det är ett naturmaterial som är snällt mot både miljön och din hälsa.

Jag kan verkligen rekommendera Hästens Satin Check Rutigt Örngott till alla som vill sova gott och vakna upp utvilade och glada. Det är en investering i din sömn som du inte kommer att ångra. Om du vill prova det själv kan du besöka närmaste Hästens-butik eller beställa det online från

Sova

. Du kommer inte att bli besviken!

Källa till bilderna:

Sova