Så här skapar du ett mysigt sovrum med Kaissu Ehe sängbord

<br /> Så här skapar du ett mysigt sovrum med Kaissu Ehe sängbord<br />

Om du letar efter ett sängbord som är både stilrent och praktiskt, kan du inte gå fel med Kaissu Ehe sängbord från SOVA. Detta sängbord är tillverkat av FSC-certifierat trä och har en minimalistisk design som passar perfekt i ett nordiskt sovrum. Dessutom har det en nedfällbar dörr och en låda för förvaring av dina nattliga behov.

Jag har själv haft Kaissu Ehe sängbord i mitt sovrum i några månader nu och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Sängbordet är stabilt och hållbart, och det ger mitt sovrum en lugn och harmonisk känsla. Jag gillar att det har både en dörr och en låda, så att jag kan gömma undan mina böcker, glasögon, laddare och andra saker som jag vill ha nära till hands på natten. Dörren har också en smart magnetfunktion som gör att den stänger sig mjukt och tyst.

En annan sak som jag gillar med Kaissu Ehe sängbord är att det finns i flera varianter. Du kan välja mellan olika färger och material, såsom vitlackad ek, oljad ek eller svartlackad ask. Du kan också välja mellan olika storlekar och höjder, beroende på hur stor din säng är och hur mycket utrymme du har vid sidan av den. Jag valde ett sängbord i vitlackad ek som matchar min sängram och byrå i samma serie från Kaissu.

Om du också vill skapa ett mysigt sovrum med Kaissu Ehe sängbord, kan du beställa det online från SOVA. De har snabb leverans och bra service, och de hjälper dig gärna med att hitta den bästa lösningen för ditt sovrum. Du kan också besöka någon av deras butiker för att se och känna på sängborden i verkligheten. Jag rekommenderar verkligen detta sängbord till alla som vill ha ett vackert och funktionellt sovrum.

Klicka här för att köpa Kaissu Ehe sängbord från SOVA:

https://www.sova.se/sovrumsinredning/sangbord/kaissu-ehe-sangbord/11257011.html

Bildkällor: SOVA