Varför jag älskar min Lauren Organic Cotton Seersucker Pyjamas från Lexington

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en av mina favoritprodukter som jag har hittat på nätet: Lauren Organic Cotton Seersucker Pyjamas från Lexington. Det är ett pyjamasset i ekologisk bomull som är både snyggt och skönt att sova i. Jag har använt det flera gånger och jag kan inte få nog av det. Här är några anledningar till varför jag älskar det så mycket:

  • Det är gjort av seersucker, ett lätt och slitstarkt material som andas bra och håller mig sval på natten. Seersucker har också en mjuk struktur med beige och vita ränder som ger det en klassisk och elegant look.
  • Byxorna har sidofickor, en medelhög midja med resår och Lexington-exklusivt hjärtbroderi samt breda ben i en avslappnad passform. De är perfekta för att mysa i soffan eller ta en promenad på morgonen.
  • Skjortan har fem knappar framtill och korta ärmar samt Lexington-exklusivt hjärtbroderi vid nederfållen. Den är bekväm och stilren och passar bra till byxorna eller till ett par jeans.
  • Det är ekologiskt, vilket betyder att det är snällt mot miljön och min hud. Bomullen är odlad utan kemikalier och färgad med naturliga färger. Jag känner mig bra när jag vet att jag stödjer ett hållbart märke som Lexington.

Jag har fått så många komplimanger för min pyjamas från vänner och familj som har sett mig i den. De tycker att den är så fin och frågar var jag har köpt den. Jag brukar svara att jag har hittat den på

Sova.se

, en webbshop som säljer allt för sovrummet. De har ett stort utbud av sängkläder, kuddar, täcken, mattor, lampor och mycket mer. De har också snabb leverans, fri frakt och fri retur, vilket gör det enkelt att handla hos dem.

Om ni också vill skämma bort er själva med en lyxig pyjamas som Lauren Organic Cotton Seersucker Pyjamas från Lexington, så kan ni klicka på länken nedan för att beställa den. Ni kommer inte att ångra er, jag lovar! Det är det bästa köpet jag har gjort på länge.


Köp Lauren Organic Cotton Seersucker Pyjamas från Lexington här

Bildkälla: Lexington