Min son älskar sin nya traktorsäng!

Jag har alltid velat ge min son en säng som han skulle tycka om och känna sig trygg i. Han är väldigt intresserad av traktorer och bondgårdar, så när jag såg den här sängen på

LuxCasa

blev jag genast förtjust. Den är så söt och rolig, och har en fin gul färg som passar hans rum.

Barnsäng med madrass Tractor Gul

Sängen är gjord av massivt trä och spånskiva, och har en stabil och säker konstruktion. Den levereras med en madrass som är skön och ergonomisk, och en sänglåda där man kan förvara leksaker eller sängkläder. Sängen har också ett galler som skyddar barnet från att ramla ur under natten.

Barnsäng med madrass Tractor Gul

Min son blev överlycklig när han fick se sin nya säng. Han ville genast klättra upp i den och leka med sin traktor. Han sa att han kände sig som en riktig bonde och att han skulle drömma om att köra traktor på åkrarna. Han sover så gott i sin säng och vaknar upp glad varje morgon.

Jag är så nöjd med mitt köp från LuxCasa. De har ett stort utbud av barnsängar i olika stilar och färger, och de erbjuder snabb leverans och bra service. De har också en 12 månaders garanti på ramen, vilket ger mig extra trygghet. Om du också vill ge ditt barn en säng som de kommer att älska, rekommenderar jag att du kollar in deras hemsida

här

.

Källa till bilderna: LuxCasa