Varför jag älskar min Himla Levelin Filt

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en av mina favoritprodukter som jag har hemma: min

Himla Levelin Filt

. Den är så mjuk, varm och vacker att jag inte kan få nog av den. Låt mig berätta varför jag tycker att den är så bra.

Himla Levelin Filt är gjord av 100% linne, ett naturligt och hållbart material som bara blir bättre med tiden. Linne har många fördelar: det är slitstarkt, allergivänligt, temperaturreglerande och miljövänligt. Linne ger också en härlig känsla av lyx och elegans till hemmet.

Den här filten har en speciell vävning med ett melerat garn som ger den en levande och intressant textur. Den har också fransar på kortsidorna som ger den en extra charm. Filten har en kvalitet som ger den en behaglig tyngd och mångsidig användning. Man kan använda den som duk, överkast eller draperi, eller bara svepa in sig i den när man vill mysa.

Jag har valt färgen grå för min filt, eftersom jag tycker att den passar bra till min inredningsstil. Men det finns också andra färger att välja mellan, som natur, blå och rosa. Himla är ett svenskt företag som står för skandinavisk enkelhet och kreativa variationer i ett meningsfullt sätt. De har många andra fina produkter i linne, som kuddfodral, mattor och gardiner.

Om du också vill skaffa dig en Himla Levelin Filt, eller någon annan produkt från Himla, kan du klicka på länken nedan för att komma till deras webbshop. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!


Köp Himla Levelin Filt här

Källor till bilderna:

Sova.se