Washologi Glory Linnevatten – Ett underbart sätt att fräscha upp dina kläder

Hej alla fina läsare! Idag vill jag tipsa er om ett fantastiskt produkt som jag har upptäckt nyligen. Det är Washologi Glory Linnevatten, ett doftvatten som man kan spraya på sina kläder för att ge dem en nytvättad känsla. Jag älskar att använda det på mina favoritplagg som jag inte vill tvätta för ofta, eller på mina sängkläder för att få en härlig doft i sovrummet.

Washologi Glory Linnevatten har en frisk och blommig doft av magnolia och citrus. Den är inte för stark eller för svag, utan precis lagom för att ge en fräschör utan att irritera näsan. Jag tycker att den passar perfekt för våren och sommaren, när man vill ha lite extra glädje i sin garderob.

Det bästa med Washologi Glory Linnevatten är att den är miljömedveten och närproducerad i Sverige. Den är biologiskt nedbrytbar och utan färgämnen, så man kan känna sig trygg med att använda den på sina kläder. Dessutom är den effektiv och minskar statisk elektricitet och fungerar på alla material. Man ska bara tänka på att spraya en bit ifrån på sidenmaterial, för att undvika vattenfläckar.

Jag brukar spraya lite Washologi Glory Linnevatten på mina kläder efter att jag har vädrat dem, eller efter att jag har strukit eller ångat dem. Det ger dem en extra touch av friskhet och gör dem mjuka och sköna att ha på sig. Jag får ofta komplimanger för hur gott jag luktar när jag har använt det.

Om ni också vill prova Washologi Glory Linnevatten kan ni beställa det från

SOVA

, där de har ett bra pris och snabb leverans. De har också andra dofter av linnevatten från Washologi, samt tvättmedel och mjukmedel som matchar dofterna. Jag kan verkligen rekommendera er att kolla in deras sortiment av miljömedvetna och närproducerade tvättprodukter.

Det var allt för idag, hoppas ni gillade mitt tips om Washologi Glory Linnevatten. Ha en underbar dag!

Källor till bilderna: SOVA