Varför jag älskar mina handdukar från Gripsholm

Hej alla fina läsare! Idag tänkte jag dela med mig av ett av mina bästa köp på länge: handdukar från Gripsholm i bomull/linneblandning. Jag har alltid tyckt att handdukar är en viktig detalj i badrummet, både för komfort och stil. Därför blev jag så glad när jag hittade dessa handdukar som har allt jag önskar mig av en handduk: kvalitet, design och hållbarhet.

Gripsholm är ett svenskt varumärke som har funnits sedan 1976 och som erbjuder hemtextilier i skandinavisk stil. Deras handdukar i bomull/linneblandning är tätvävda med kortare öglor, vilket ger dem en härlig struktur och en god absorptionsförmåga. Linne är ett naturmaterial som bara blir finare och skönare ju mer man använder det, och som dessutom har antibakteriella egenskaper. Bomull är ett mjukt och slitstarkt material som gör handdukarna lätta att tvätta och torka.

Jag valde handdukarna i färgen skylight, som är en ljus petrolton som passar perfekt till mitt vita kakel och mina gråa badrumsmattor. Jag tycker att färgen ger en fräsch och lugn känsla till rummet, och att den matchar fint med mina andra accessoarer som ljuslyktor och krukor. Handdukarna finns även i andra färger som beige, grå och blå, så det finns något för alla smaker.

Jag köpte handdukarna i storlek 50×70 cm, som är lagom för att torka ansikte och händer. De finns även i storlek 70×140 cm för den som vill ha en större badhandduk. Jag tycker att priset är väldigt rimligt för den kvalitet man får, och att det är en bra investering för ens hem. Jag kan verkligen rekommendera dessa handdukar till alla som vill ha något extra fint och funktionellt i sitt badrum.

Om du också vill köpa dessa handdukar kan du klicka

här

för att komma till produktsidan hos Sova.se. Där kan du se alla färger och storlekar som finns tillgängliga, samt läsa mer om Gripsholm och deras andra produkter. Jag hoppas att du gillade mitt tips och att du får en härlig dag!

Kram,

Din bloggare

Bildkällor: Sova.se