En sänggavel som lovar gott

Jag har länge drömt om att förnya mitt sovrum med en snygg och skön sänggavel. Jag tycker att det ger ett lyxigt och ombonat intryck, och dessutom är det praktiskt att ha något att luta sig mot när man läser eller tittar på tv i sängen. Men det är inte alltid lätt att hitta en sänggavel som passar ens smak, budget och sängstorlek. Därför blev jag så glad när jag upptäckte

Promise rutig sänggavel

från Mio.

Den här sänggaveln har allt jag letade efter: en elegant och tidlös design med rutor som ger karaktär, en mjuk och behaglig stoppning som gör den skön att luta sig mot, och ett slitstarkt och lättskött tyg som finns i flera olika färger. Jag valde en beige nyans som passar bra med mina andra textilier i sovrummet, men den finns också i grått, blått, grönt och rosa. Dessutom kan man välja mellan flera olika bredder, från 80 till 210 cm, så att den passar till både enkelsängar och dubbelsängar.

Jag är verkligen nöjd med mitt köp av Promise rutig sänggavel. Den har gjort mitt sovrum mycket mysigare och mer inbjudande, och jag njuter av att krypa ner i min säng varje kväll. Jag kan varmt rekommendera den till alla som vill ge sitt sovrum en uppfräschning med en snygg och skön sänggavel. Om du är intresserad av att köpa den kan du klicka på

den här länken

för att se mer information och beställa den online från Mio.

Bilder: Mio