Blomhylla Kanisha – ett snyggt och praktiskt sätt att visa upp dina växter

Om du är som jag, så älskar du att ha gröna växter i ditt hem. De ger liv, färg och friskhet till din inredning, och de har också många hälsofördelar. Men ibland kan det vara svårt att hitta plats för alla dina krukor, speciellt om du bor i en liten lägenhet. Då är en blomhylla en perfekt lösning!

En blomhylla är ett möbel som låter dig ställa flera krukor på olika nivåer, så att du kan skapa en vacker och varierad växtsamling. Du kan placera den i ett hörn, mot en vägg, eller till och med som en rumsavdelare. Det finns många olika modeller av blomhyllor, men en av mina favoriter är

Blomhylla Kanisha

från Luxcasa.

Blomhylla Kanisha med växter

Blomhylla Kanisha är en stilren och modern blomhylla som passar in i de flesta hem. Den har en metallram i svart eller guld, och fyra hyllplan i trä. Den är 80 cm hög, 26 cm bred och 26 cm djup, så den tar inte upp mycket plats. Den rymmer upp till åtta krukor, beroende på storlek. Jag tycker att den ser väldigt elegant ut, och den ger mina växter ett fint stöd.

Blomhylla Kanisha i guld

Jag har placerat min blomhylla i mitt vardagsrum, där jag har ett stort fönster som släpper in mycket ljus. Jag har valt att ha olika sorters växter på min blomhylla, både gröna och blommande. Jag tycker att det ger en härlig kontrast och dynamik till rummet. Jag har också lagt till några små dekorationer, som ljuslyktor och figurer, för att göra det mer personligt.

Blomhylla Kanisha med dekorationer

Jag är väldigt nöjd med min blomhylla Kanisha. Den är lätt att montera, stabil och hållbar. Den har också ett bra pris, bara 499 kr på Luxcasa. Jag rekommenderar den varmt till alla som vill ha ett snyggt och praktiskt sätt att visa upp sina växter. Om du är intresserad av att köpa en blomhylla Kanisha, eller någon annan produkt från Luxcasa, kan du klicka på länken nedan. Du kommer inte ångra dig!


Köp Blomhylla Kanisha här

Bilder: Luxcasa