Hay Marselis golvlampa – en elegant och funktionell belysning för ditt sovrum

Om du letar efter en golvlampa som är både snygg och praktisk, kan jag varmt rekommendera Hay Marselis golvlampa från

Sova

. Jag har haft den i mitt sovrum i några veckor nu och jag är väldigt nöjd med den. Här är några anledningar till varför jag tycker att den är ett bra köp:

  • Den har en minimalistisk och modern design som passar in i de flesta inredningsstilar. Den är tillverkad av aluminium och stål, med en rund bas och en böjd arm som håller en roterbar LED-skiva. Den finns i två färger: svart och grå.
  • Den ger ett behagligt och anpassningsbart ljus som du kan rikta dit du vill. Du kan vrida LED-skivan 180 grader för att få ett indirekt eller direkt ljus, beroende på om du vill läsa, titta på TV eller bara koppla av. Du kan också dimma ljusstyrkan med en knapp på basen.
  • Den är energieffektiv och hållbar. LED-skivan har en lång livslängd och förbrukar lite ström. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som gör att den släcks efter sex timmar, så att du inte behöver oroa dig för att glömma att stänga av den.

Jag tycker att Hay Marselis golvlampa är en perfekt belysning för mitt sovrum, eftersom den skapar en mysig och lugn atmosfär. Den är också lätt att flytta runt om jag vill ändra placering eller rum. Den är värd sitt pris, som är 3 995 kr på Sova.

Om du också vill ha en Hay Marselis golvlampa i ditt sovrum, kan du beställa den

här

. Du får fri frakt och fri retur, samt 365 dagars öppet köp. Passa på nu, för jag vet inte hur länge de kommer att finnas i lager!

Hoppas att du gillade mitt tips om Hay Marselis golvlampa. Tack för att du läste min blogg!

Bilder: Sova