Varför jag älskar mitt Stunda Basic fibertäcke

Hej alla, idag vill jag berätta om en av de bästa investeringarna jag har gjort för min sömnkvalitet: mitt

Stunda Basic fibertäcke

från Sova. Det är ett lätt och luftigt täcke som passar perfekt för alla årstider, och som ger mig en skön och behaglig känsla varje natt.

Jag har alltid haft problem med att hitta ett täcke som passar mig. Jag är en varmblodig person som lätt svettas på natten, men jag vill ändå ha något som täcker mig och ger mig trygghet. Jag har provat både dun- och syntettäcken, men de har antingen varit för varma, för tunga eller för allergiframkallande. Jag har också testat olika tjocklekar och storlekar, men inget har känts rätt.

Så när jag såg att Sova hade ett fibertäcke som var speciellt utformat för att vara svalt, lätt och allergivänligt, blev jag nyfiken. Jag bestämde mig för att beställa ett Stunda Basic fibertäcke i storlek 150×210 cm, som är standard för enkelsängar. Jag fick det levererat hem till mig på bara några dagar, och jag kunde inte vänta med att prova det.

Och wow, vilken skillnad det gjorde! Redan första natten märkte jag hur mycket bättre jag sov med mitt nya täcke. Det var så mjukt och fluffigt, men samtidigt svalt och luftigt. Det anpassade sig efter min kroppstemperatur och släppte ut överskottsvärme, så att jag inte vaknade upp svettig eller frusen. Det kändes som att sova i ett moln!

Det bästa av allt är att mitt Stunda Basic fibertäcke är väldigt lättskött. Det går att tvätta i 60 grader, vilket är bra för hygienen och allergikerna. Det torkar också snabbt och behåller sin form och fyllning efter tvätt. Det har en slitstark bomullssatinväv som skyddar mot damm och kvalster, och en certifierad fyllning av återvunnen polyester som är miljövänlig och hållbar.

Jag kan verkligen rekommendera detta täcke till alla som vill ha en bättre sömnupplevelse. Det är värt varenda krona, och jag ångrar inte mitt köp för en sekund. Om du också vill prova ett Stunda Basic fibertäcke, kan du beställa det

här

. Du kommer inte att bli besviken!

Tack för att du läste mitt inlägg, och sov gott!

Bildkällor: Sova.se