Väggklocka Barrie – en elegant och praktisk inredningsdetalj

Om du letar efter en väggklocka som är både snygg och funktionell, så har jag ett tips till dig: Väggklocka Barrie från Luxcasa. Den här klockan har en stilren design som passar i de flesta rum, och den är dessutom lätt att läsa av tack vare de stora siffrorna och visarna. Jag har haft min väggklocka Barrie i några veckor nu, och jag är väldigt nöjd med den.

Väggklocka Barrie vit

Väggklocka Barrie finns i två färger: vit och svart. Jag valde den vita varianten, eftersom jag tycker att den ger ett fräscht och modernt intryck. Den svarta klockan är dock också väldigt snygg, och kan passa bra om du vill skapa en mer dramatisk kontrast på väggen. Båda färgerna har en matt finish som ger klockan en lyxig känsla.

Väggklocka Barrie svart

Väggklocka Barrie har en diameter på 37,5 cm och en höjd på 78,5 cm, vilket gör den till en imponerande inredningsdetalj. Den är tillverkad av metall och plast, och drivs av ett AA-batteri (ingår ej). Klockan är lätt att montera på väggen med hjälp av ett upphängningshål på baksidan. Jag har min klocka i vardagsrummet, men den skulle också passa bra i köket, hallen eller sovrummet.

Jag tycker att väggklocka Barrie är en perfekt kombination av stil och funktion. Den är inte bara en praktisk tidsvisare, utan också en vacker prydnad som lyfter hela rummet. Om du också vill ha en väggklocka som gör skillnad, så kan jag varmt rekommendera väggklocka Barrie från Luxcasa. Du kan beställa den

här

för endast 699 kr (ord. pris 899 kr). Skynda dig innan de tar slut!

Bilder: Luxcasa.se