Tavelram Armadale: En elegant och stilren ram för dina bilder

Om du letar efter en tavelram som är både snygg och praktisk, då kan du inte gå fel med Tavelram Armadale. Den här ramen har en enkel och modern design som passar till alla typer av bilder, oavsett om det är foton, konstverk eller affischer. Ramen är tillverkad av högkvalitativt trä och har en vit färg som ger ett fräscht och ljust intryck. Ramen har också ett glas som skyddar din bild från damm, smuts och ljus.

Tavelram Armadale finns i flera olika storlekar, så att du kan hitta den som passar bäst till din bild och din vägg. Du kan välja mellan storlekarna 50×65 cm, 50×70 cm, 50×75 cm, 60×60 cm, 60×70 cm, 60×75 cm, 60×80 cm och 60×90 cm. Ramen har också ett upphängningssystem som gör det enkelt att montera den på väggen, antingen horisontellt eller vertikalt. Du kan också kombinera flera ramar i olika storlekar och skapa en snygg tavelvägg i ditt hem.

Om du vill beställa Tavelram Armadale, kan du göra det på Tavelram Armadale, där du också hittar fler produkter för din inredning. Du får fri frakt på alla beställningar över 500 kr, och du har 14 dagars ångerrätt om du inte är nöjd med din vara. Passa på att förnya ditt hem med en vacker tavelram som lyfter fram dina bilder på bästa sätt!

Bildkälla: Luxcasa.se