Carpe Diem Beds kuddfodral utan knappar – en lyxig detalj för ditt sovrum

Vill du ge ditt sovrum en ny look utan att byta ut hela sängen? Då kan du prova att byta ut dina gamla kuddfodral mot några nya och fräscha från Carpe Diem Beds. Carpe Diem Beds är ett svenskt varumärke som erbjuder högkvalitativa sängar och sängtillbehör med fokus på komfort, design och hållbarhet. Deras kuddfodral utan knappar är tillverkade av 100% bomullssatin och finns i flera olika färger och mönster som passar alla stilar och smaker.

Carpe Diem Beds kuddfodral utan knappar har en elegant och enkel design som ger ett stilrent uttryck till ditt sovrum. De har en dold dragkedja som gör det lätt att ta av och på fodralet vid tvätt. Kuddfodralet är dessutom OEKO-TEX®-certifierat, vilket innebär att det inte innehåller några skadliga ämnen för dig eller miljön. Du kan välja mellan fyra olika storlekar: 40×40 cm, 50×50 cm, 50×60 cm och 65×65 cm. Oavsett vilken storlek du väljer får du ett mjukt och skönt kuddfodral som ger dig en behaglig känsla mot huden.

Carpe Diem Beds kuddfodral utan knappar finns i flera olika färger och mönster som du kan mixa och matcha efter din egen smak. Du kan välja mellan enfärgade kuddfodral i nyanser som sand, grå, blå, rosa och grön, eller mönstrade kuddfodral med ränder, prickar eller blommor. Oavsett vilken färg eller mönster du väljer får du ett kuddfodral som passar perfekt till Carpe Diem Beds sängkläder och prydnadskuddar. Du kan också kombinera kuddfodralet med andra varumärken och produkter från SOVA för att skapa din egen personliga stil.

Om du vill beställa Carpe Diem Beds kuddfodral utan knappar kan du göra det enkelt och smidigt på SOVA:s webbshop. Du kan också besöka någon av SOVA:s butiker runt om i landet och se och känna på produkterna i verkligheten. Oavsett hur du väljer att handla får du alltid fri frakt, fri retur och 365 dagars öppet köp hos SOVA. Dessutom får du 10% rabatt om du blir medlem i SOVA:s kundklubb.

Carpe Diem Beds kuddfodral utan knappar är en lyxig detalj som kan göra stor skillnad för ditt sovrum. Med ett nytt kuddfodral kan du förändra stämningen, stilen och komforten i ditt sovrum på ett enkelt och billigt sätt. Så varför inte unna dig själv eller någon du tycker om ett nytt kuddfodral från Carpe Diem Beds idag?

Bilder: SOVA.se