Garderob Everard – En stilren och praktisk lösning för din hall

Garderob Everard – En stilren och praktisk lösning för din hall

Har du svårt att hitta plats för alla dina kläder, skor och accessoarer i din hall? Vill du ha en garderob som är både snygg och funktionell? Då kan Garderob Everard vara något för dig!

Garderob Everard är en modern och elegant garderob som passar perfekt i en minimalistisk och skandinavisk inredning. Den har ett vitt högblankt ytskikt som ger den ett rent och fräscht utseende. Den har också en smart design som utnyttjar utrymmet på bästa sätt. Den har nämligen både öppna och stängda förvaringsmöjligheter, så att du kan organisera dina saker på olika sätt.

Garderob Everard med öppna hyllor och lådor

Den öppna delen av garderoben består av fyra hyllplan och två lådor, där du kan förvara dina plagg som du vill ha lätt åtkomst till, eller som du vill visa upp. Du kan till exempel lägga dina favorittröjor, jeans, väskor eller hattar på hyllorna, och dina mindre tillbehör som bälten, smycken eller handskar i lådorna. Lådorna har mjukstängande gångjärn som gör att de stängs tyst och smidigt.

Den stängda delen av garderoben består av två skjutdörrar, bakom vilka du kan gömma undan dina kläder som du inte vill att någon ska se, eller som du inte använder så ofta. Du kan till exempel hänga upp dina jackor, kappor, klänningar eller kostymer på den inbyggda klädstången, eller lägga dina tröjor, byxor eller kjolar på de två hyllplanen. Skjutdörrarna har ett spegelglas som ger ett djup och en rymd till rummet, samt gör det enkelt för dig att kolla din outfit innan du går ut.

Garderob Everard är inte bara en praktisk utan också en prisvärd lösning för din hall. Den kostar endast 4 995 kr inklusive moms och frakt, vilket är ett riktigt fynd för en sådan kvalitetsprodukt. Dessutom är den enkel att montera och underhålla, tack vare de tydliga instruktionerna och det slitstarka materialet.

Om du är intresserad av att köpa Garderob Everard, eller vill se fler bilder och detaljer om den, kan du klicka på Garderob Everard för att komma till produktsidan på Luxcasa.se. Där kan du också hitta andra garderober och möbler som passar din stil och ditt behov.

Så vad väntar du på? Beställ Garderob Everard idag och ge din hall ett lyft!

Bilder från Luxcasa.se