Eden 2-sits soffa: En inbjudande klassiker för ditt hem

Om du letar efter en stilren och bekväm soffa som passar i alla rum, kan du inte gå fel med Eden 2-sits soffa från Mio. Eden är en soffa med hög sittkomfort som ger rummet en klassisk framtoning. Eden är för dig som älskar det evigt vackra och vill ha en sittmöbel som aldrig går ur tiden.

Eden 2-sits soffa har vackra svängda armstöd, en något högre rygg, rejält sittdjup och fasta dynor med stoppning av kallskum. Tillsammans med de lite högre benen får du en fantastisk sittkomfort – samtidigt som det är enkelt att komma under med dammsugaren.

Eden 2-sits soffa finns i många tyger och färger, det är du som bestämmer hur du vill att din soffa ska se ut. Du kan välja mellan 129 färger och 31 olika tygvarianter. Du kan också välja mellan flera olika ben, till exempel ekben, svarta ben eller metallben.

Eden är en byggbar soffa, därför kan du enkelt anpassa den efter ditt hem och dina behov. Du kan kombinera Eden 2-sits soffa med andra delar av Eden-serien, till exempel en fåtölj, en 3-sitssoffa, en 2,5-sitssoffa eller en fotpall. Låt dem samspela med ekmöbler, textilier i en harmonisk färgskala och mycket grönska.

Eden 2-sits soffa är en perfekt möbel för dig som vill skapa ett rofyllt och inbjudande vardagsrum. I Eden kan du varva ner och samla familj och vänner för härligt umgänge. Den fungerar lika bra för avslappning som för sociala stunder.

Om du vill veta mer om Eden 2-sits soffa eller beställa den online, kan du klicka på Eden 2-sits soffa. Du kan också besöka någon av Mios butiker för att se hela utbudet av Eden-soffor och andra möbler.

Bilder: Mio