Madison Lux 2-sits soffa: en elegant och bekväm möbel för ditt vardagsrum

Om du letar efter en soffa som kombinerar stil, komfort och kvalitet, kan du inte missa Madison Lux 2-sits soffa från Mio. Den här soffan har en modern design med rena linjer, mjuka former och snygga detaljer. Den är klädd i ett slitstarkt och lättskött tyg som finns i flera färger att välja mellan. Dessutom har den en hög komfort med generösa sittdynor, ryggkuddar och armstöd som ger ett skönt stöd för kroppen.

Madison Lux 2-sits soffa passar perfekt i ett modernt eller klassiskt vardagsrum, där den skapar en inbjudande och mysig atmosfär. Du kan matcha den med andra möbler och tillbehör från Mio för att skapa din personliga stil. Soffan har också en praktisk funktion: den är utrustad med avtagbara klädsel på sittdynor och ryggkuddar, vilket gör det enkelt att hålla den ren och fräsch.

Om du vill veta mer om Madison Lux 2-sits soffa, kan du besöka Mio:s hemsida eller någon av deras butiker. Där kan du se alla färger och material som finns tillgängliga, samt prova soffan själv. Du kan också beställa soffan online och få den levererad hem till dig. Oavsett hur du väljer att köpa din soffa, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ möbel som kommer att förgylla ditt hem i många år framöver.

Madison Lux 2-sits soffa är en av de många fantastiska produkter som Mio erbjuder för att göra ditt hem vackert och bekvämt. Mio är en svensk möbelkedja som har funnits sedan 1962 och som har ett brett sortiment av möbler, textilier, belysning, dekoration och mycket mer. Hos Mio hittar du allt du behöver för att inreda ditt hem efter din smak och budget.

Madison Lux 2-sits soffa har följande mått:

  • Bredd: 180 cm
  • Djup: 92 cm
  • Höjd: 82 cm
  • Sittbredd: 140 cm
  • Sittdjup: 58 cm
  • Sitthöjd: 46 cm
  • Armstödshöjd: 62 cm

Soffan kostar 9 995 kr och har en leveranstid på ca 4-6 veckor.

Om du vill se fler bilder och läsa mer om Madison Lux 2-sits soffa, kan du klicka på länken nedan:

Madison Lux 2-sits soffa – Mio

Bilder från Mio.se