Soffa Hansen med justerbara nackstöd tyg grå – en modern och bekväm soffa för din vardagsrum

Om du letar efter en modern och bekväm soffa för ditt vardagsrum, så är Soffa Hansen med justerbara nackstöd tyg grå ett bra val. Denna soffa är klädd i ett mjukt och slitstarkt tyg i en elegant grå färg som passar till de flesta inredningsstilar. Sängramen är tillverkad av massivt trä och spånskiva som ger soffan stabilitet och hållbarhet.

Soffa Hansen med justerbara nackstöd tyg grå

Soffan Hansen har också en smart funktion som gör att du kan justera nackstöden efter dina behov och önskemål. Du kan höja eller sänka nackstöden med hjälp av ett enkelt handtag på sidan av soffan. Detta gör att du kan anpassa soffan till din sittställning och få optimal komfort och stöd för din nacke och rygg.

Soffa Hansen med justerbara nackstöd tyg grå

Soffan Hansen har också en generös storlek som rymmer upp till tre personer. Soffan mäter 210x140x80-90 cm och har en sitthöjd på 40 cm. Soffan levereras sammansatt och har en garanti på 12 månader för ramen. Du kan också välja att köpa ett matchande soffbord för att komplettera din soffa och skapa en mysig och harmonisk atmosfär i ditt vardagsrum.

Soffa Hansen med justerbara nackstöd tyg grå

Soffan Hansen är en del av ForrestDecor kollektionen, som erbjuder högkvalitativa möbler med modern design och funktion. Du kan beställa soffan Hansen online hos LuxCasa, som har ett brett utbud av möbler för alla smaker och budgetar. LuxCasa erbjuder också snabb leverans, fri frakt och möjlighet att dela upp betalningen i 3-36 månader med Klarna.

Om du vill ha en modern och bekväm soffa för ditt vardagsrum, så tveka inte att beställa Soffa Hansen med justerbara nackstöd tyg grå idag hos LuxCasa. Du kommer inte att ångra dig!

Bildkälla: LuxCasa.se