Cape Farewell kontinentalsäng – en dröm för din sömn

Om du letar efter en säng som ger dig optimal komfort, stil och kvalitet, då är Cape Farewell kontinentalsäng ett perfekt val. Den här sängen har allt du behöver för att sova gott och vakna upp utvilad varje morgon.

Cape Farewell kontinentalsäng är en dubbelsäng som består av tre lager: en stabil bottenram, en mjuk resårmadrass och en skön bäddmadrass. Du kan välja mellan olika storlekar, färger, ben och madrasser för att anpassa sängen efter dina önskemål och behov.

En av de stora fördelarna med Cape Farewell kontinentalsäng är att den har ett insteg på 60 cm, vilket gör det lätt att kliva i och ur sängen. Dessutom har sängen en elegant design med ett vackert tyg som ger den ett lyxigt utseende. Sängen passar perfekt i alla sovrum, oavsett stil och inredning.

Cape Farewell kontinentalsäng dubbelsäng är inte bara skön att sova i, utan också bra för din hälsa. Sängen har nämligen en zonindelad resårmadrass som ger dig rätt stöd för din rygg, nacke och axlar. Du kan också välja mellan olika komfortnivåer, från fast till mjuk, beroende på vad du föredrar.

Den översta lagret av Cape Farewell kontinentalsäng är en bäddmadrass som ger dig extra komfort och mjukhet. Bäddmadrassen har ett avtagbart och tvättbart överdrag som håller sängen fräsch och ren. Du kan välja mellan olika typer av bäddmadrasser, till exempel latex, memoryskum eller polyeter.

Cape Farewell kontinentalsäng är en säng som du kommer att älska att sova i. Den ger dig den bästa möjliga sömnkvaliteten och gör ditt sovrum till en dröm. Du kan beställa sängen online på Mio.se eller besöka någon av deras butiker för att prova den själv.

Om du vill ha mer information om Cape Farewell kontinentalsäng, kan du läsa mer på deras hemsida eller kontakta deras kundservice. De hjälper dig gärna med alla frågor du kan ha om sängen eller andra produkter från Mio.

Cape Farewell kontinentalsäng dubbelsäng

  • Storlek: 180×200 cm
  • Färg: Grå
  • Ben: Vita
  • Resårmadrass: Zonindelad pocket 240 fjädrar/m2
  • Komfortnivå: Fast
  • Bäddmadrass: Latex 6 cm
  • Pris: 19 995 kr (ord. pris 29 995 kr)

Källa för bilderna: Mio.se