Soffgrupp Nova 1+2+3 – Äkta läder på sitt- och kontaktytor – Svart/Röd

Om du letar efter en soffgrupp som kombinerar stil, komfort och kvalitet, då är Nova 1+2+3 ett perfekt val för dig. Denna soffgrupp består av en 3-sitssoffa, en 2-sitssoffa och en fåtölj, alla klädda i äkta läder på sitt- och kontaktytor. Färgen är en elegant svart med röda detaljer som ger en modern och lyxig känsla till ditt vardagsrum.

Nova 1+2+3 har en stabil träram och är stoppad med högkvalitativt skum som ger en mjuk och behaglig sittupplevelse. Sofforna och fåtöljen har också justerbara nackstöd som du kan anpassa efter dina behov. Dessutom har 3-sitssoffan en praktisk förvaringslåda under sätet där du kan förvara kuddar, filtar eller andra saker som du vill ha nära till hands.

Om du vill se mer bilder och information om denna fantastiska soffgrupp, klicka på Soffgrupp Nova 1+2+3 – Äkta läder på sitt- och kontaktytor – Svart/Röd. Du kan också beställa den direkt från Luxcasa.se, en av Sveriges ledande webbutiker för möbler och inredning. Luxcasa.se erbjuder snabb leverans, fri frakt och fri retur på alla beställningar över 1000 kr. Passa på att skapa ditt drömhem med Nova 1+2+3 idag!

Bildkälla: Luxcasa.se