Friday 2,5-sits soffa med divan vänster – en perfekt soffa för dig som vill ha både stil och komfort

Om du är på jakt efter en ny soffa som passar både din smak och ditt vardagsrum, så har du kanske hittat den här. Friday 2,5-sits soffa med divan vänster är en modern och elegant soffa som erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge. Soffan har en generös storlek, en mjuk och skön klädsel, och flera valmöjligheter för att anpassa den efter dina önskemål. Låt oss ta en närmare titt på vad Friday 2,5-sits soffa med divan vänster har att erbjuda.

Design och kvalitet

Friday 2,5-sits soffa med divan vänster har en stilren och tidlös design som passar in i de flesta hem. Soffan har en rak och enkel form, med mjuka linjer och rundade hörn. Soffans armstöd är av typen D, vilket innebär att de är breda och bekväma att luta sig mot. Soffans ben är svartbetsade och har en höjd på 8 cm, vilket ger soffan ett luftigt intryck. Soffans klädsel är av tyget Dita i färgen beige 113370, som är ett slitstarkt och lättskött tyg med en fin struktur. Tyget är svanenmärkt, vilket betyder att det är ett bättre val ur miljö- och hälsosynpunkt.

Komfort och funktion

Friday 2,5-sits soffa med divan vänster är inte bara snygg att se på, utan också skön att sitta i. Soffan har en fast sits med kallskumskärna, som ger ett bra stöd och en behaglig komfort. Soffans ryggkuddar är fyllda med fiberbollsfyllning, som gör dem mjuka och fluffiga. Soffans divan är placerad på vänster sida när man står framför soffan, och ger extra utrymme för att sträcka ut benen eller krypa upp i soffhörnet. Divanen kan också användas som en extra sittplats när man har gäster över. Soffans mått är 280 x 160 x 88 cm (B x D x H), och sitthöjden är 45 cm.

Valmöjligheter och pris

Friday 2,5-sits soffa med divan vänster är en del av Friday-serien från Mio, som består av flera olika modeller av soffor och fåtöljer. Det betyder att du kan välja mellan många olika tyger och färger för att skapa din egen personliga soffa. Du kan också välja mellan flera olika armstöd och anpassa soffans utseende efter just ditt hem. Friday 2,5-sits soffa med divan vänster kostar just nu 16 995 kr hos Mio, vilket är ett specialpris som gäller till den 31 augusti 2023. Ordinarie pris är 20 995 kr.

Sammanfattning

Friday 2,5-sits soffa med divan vänster är en fantastisk soffa för dig som vill ha både stil och komfort i ditt vardagsrum. Soffan har en modern och elegant design, en mjuk och skön klädsel, och flera valmöjligheter för att anpassa den efter dina önskemål. Soffan har också en generös storlek, en fast sits med kallskumskärna, och ryggkuddar med fiberbollsfyllning. Soffans divan ger extra utrymme för avkoppling eller umgänge. Soffan är dessutom svanenmärkt i utvalda tyger, vilket gör den till ett bättre val ur miljö- och hälsosynpunkt. Om du vill läsa mer om Friday 2,5-sits soffa med divan vänster, eller beställa den online, kan du klicka på Friday 2,5-sits soffa med divan vänster. Passa på att utnyttja det fina specialpriset som gäller till den 31 augusti 2023.

Bildkällor: Mio.se