Bästa bäddmadrassen för din ställbara säng

Bästa bäddmadrassen för din ställbara säng

Om du har en ställbar säng, vet du hur skönt det är att kunna justera sängens position efter dina behov och önskemål. Men har du tänkt på att din bäddmadrass också spelar en stor roll för din sömnkvalitet och komfort? En bra bäddmadrass ska anpassa sig till din kropp och ge dig ett behagligt sovklimat. Dessutom ska den passa bra till din ställbara säng, så att du kan reglera huvud- och fotänden utan problem. I det här inlägget ska vi tipsa dig om en bäddmadrass som uppfyller alla dessa krav: Jensen Sleep II Bäddmadrass Split.

Jensen Sleep II Bäddmadrass Split är en del av Jensens nya serie med bäddmadrasser som har utvecklats med omsorg om både din sömnkvalitet och vår miljö. Den har en stoppning i Cellex XO, ett material som har bra luft- och fukttransporterande egenskaper. Det gör att du inte blir för varm eller för kall under natten, utan håller en jämn och behaglig temperatur. Cellex XO har också en profilering på ena sidan och en slät yta på den andra sidan. Det innebär att du kan välja mellan en mjukare eller en fastare känsla, beroende på vad du föredrar.

Överdraget på bäddmadrassen är tillverkat av en kombination av Sensity™ och Lyocell, två material som också bidrar till ett bättre sovklimat. Sensity™ är en naturlig behandling som motverkar bakterier och kvalster, vilket ger dig en renare och friskare säng. Lyocell är en fiber som är gjord av trämassa från hållbart skogsbruk. Den har en hög absorptionsförmåga och transporterar bort fukt från kroppen. Lyocell är också mjuk, slitstark och skrynkelfri.

Men det som gör Jensen Sleep II Bäddmadrass Split extra lämplig för din ställbara säng är att den har en delad ovandel. Det betyder att du kan reglera huvudänden på ena sidan av sängen utan att påverka sänggrannen. Du kan alltså ställa in sängen precis som du vill, utan att kompromissa med din partner. Det ger dig mer frihet och flexibilitet när du vill läsa, titta på tv eller bara slappna av i sängen.

Om du vill veta mer om Jensen Sleep II Bäddmadrass Split, kan du besöka Sova.se, där du hittar mer information om produkten, priser och leveransalternativ. Du kan också beställa den direkt från deras webbplats, eller besöka någon av deras butiker runt om i landet. Sova.se är Sveriges ledande sängspecialist, med över 30 års erfarenhet av att hjälpa människor att sova bättre.

Så om du vill ge din ställbara säng ett lyft, och samtidigt förbättra din sömnkvalitet och komfort, rekommenderar vi dig att prova Jensen Sleep II Bäddmadrass Split. Det är en bäddmadrass som anpassar sig till dig och din säng, och ger dig ett optimalt sovklimat. Du kommer inte att ångra dig!

Källa för bilderna: Jensen Sängar och Sova.se.