Madison Lux 3-sits soffa med divan höger: En elegant och bekväm soffa för ditt hem

Vill du ha en soffa som är både snygg och skön? Då är Madison Lux 3-sits soffa med divan höger ett perfekt val för dig. Den här soffan har en modern design med mjuka former, rundade armstöd och höga ben i metall. Soffan är klädd i ett slitstarkt och lättskött tyg som finns i flera färger att välja mellan. Du kan också anpassa soffans komfort efter dina önskemål, eftersom du kan välja mellan olika typer av stoppning i sittdynorna.

Madison Lux 3-sits soffa med divan höger är en rymlig och inbjudande soffa som passar bra i de flesta vardagsrum. Soffan har plats för tre personer att sitta bekvämt, och den har även en praktisk divan där du kan sträcka ut dig och koppla av. Divanen är placerad på höger sida när du står framför soffan, men du kan också välja att ha den på vänster sida om du föredrar det. Soffan har dessutom lösa ryggkuddar som du kan flytta runt efter behov.

Om du vill veta mer om Madison Lux 3-sits soffa med divan höger, eller beställa den online, kan du klicka på länken nedan. Där hittar du mer information om soffans mått, pris, material och tillval. Du kan också se fler bilder på soffan i olika miljöer och färger. Missa inte chansen att skaffa dig en fantastisk soffa som kommer att göra ditt hem mer stilfullt och mysigt.

Madison Lux 3-sits soffa med divan höger

Madison Lux 3-sits soffa med divan höger

Madison Lux 3-sits soffa med divan höger är en elegant och bekväm soffa som passar perfekt i ett modernt hem. Soffan har följande egenskaper:

  • Klädd i ett slitstarkt och lättskött tyg som finns i flera färger
  • Rundade armstöd och höga ben i metall som ger ett luftigt intryck
  • Lösa ryggkuddar som ger extra stöd och komfort
  • Divan på höger sida som ger extra utrymme att ligga ner och vila
  • Möjlighet att välja mellan olika typer av stoppning i sittdynorna för att anpassa komforten efter dina önskemål
  • Lätt att montera ihop med hjälp av medföljande verktyg och instruktioner

Madison Lux 3-sits soffa med divan höger är en del av Madison-serien från Mio, som består av flera olika modeller av soffor, fåtöljer och fotpallar. Du kan kombinera dem på olika sätt för att skapa din egen personliga soffgrupp. Du kan också matcha dem med andra möbler och tillbehör från Mio för att skapa en harmonisk helhet i ditt hem.

Om du vill beställa Madison Lux 3-sits soffa med divan höger, eller se fler alternativ från Madison-serien, kan du besöka Mio:s hemsida genom att klicka på länken nedan. Där kan du också hitta andra produkter från Mio som kan komplettera din nya soffa, såsom kuddar, plädar, mattor, lampor och bord. Mio erbjuder snabb och smidig leverans, samt möjlighet att betala med Klarna eller delbetalning.

Madison Lux 3-sits soffa med divan höger från Mio

Bildkälla: Mio