Madison hörnsoffa 2+3-sits: en elegant och bekväm soffa för ditt hem

Vill du ha en soffa som är både snygg och skön? Då är Madison hörnsoffa 2+3-sits ett perfekt val för dig. Den här soffan har en modern design med mjuka former, generösa sittdynor och höga armstöd. Den är klädd i ett slitstarkt och lättskött tyg som finns i flera färger. Du kan också välja mellan olika ben och komfortalternativ för att anpassa soffan efter din smak och dina behov.

Madison hörnsoffa 2+3-sits är en rymlig soffa som rymmer upp till fem personer. Den har en hörndel som gör den idealisk för att skapa en mysig och social sittgrupp i vardagsrummet. Du kan njuta av att koppla av i soffan med en god bok, titta på din favoritfilm eller umgås med familj och vänner. Soffan har också en avtagbar klädsel som du kan tvätta vid behov, vilket gör den extra praktisk och hållbar.

Om du vill göra din soffa ännu mer personlig och bekväm, kan du komplettera den med några fina kuddar, plädar eller andra tillbehör från Mio. Du kan också matcha soffan med ett soffbord, en matta eller en lampa för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär i ditt hem.

Madison hörnsoffa 2+3-sits är en del av Mio:s Madison-serie, som består av olika modeller av soffor, fåtöljer och pallar. Du kan kombinera dem på olika sätt för att skapa din drömsoffa. Du kan också välja mellan olika tyger, ben och komfortalternativ för att få den soffa som passar dig bäst.

Om du är intresserad av att köpa Madison hörnsoffa 2+3-sits eller någon annan produkt från Madison-serien, kan du besöka Mio:s hemsida eller någon av deras butiker. Där kan du se alla alternativ, priser och erbjudanden som finns tillgängliga. Du kan också beställa online och få din soffa levererad hem till dig.

Madison hörnsoffa 2+3-sits är en soffa som ger dig både stil och komfort. Den är perfekt för dig som vill ha en soffa som är både elegant och mysig. Om du vill veta mer om den här fantastiska soffan, klicka på Madison hörnsoffa 2+3-sits.

Madison hörnsoffa 2+3-sits: specifikationer och egenskaper

 • Bredd: 300 cm
 • Djup: 230 cm
 • Höjd: 85 cm
 • Sitthöjd: 45 cm
 • Sittdjup: 60 cm
 • Tyg: King (100% polyester)
 • Färg: Grå
 • Ben: Metallben i svart
 • Komfort: Normal
 • Klädsel: Avtagbar och tvättbar
 • Pris: 19 995 kr (ordinarie pris: 24 995 kr)

Bildkälla: Mio.se