Lexington Holiday Printed Organic Cotton Örngott – En julig touch till ditt sovrum

Julen är en tid för mys, värme och glädje. Det är också en tid för att göra om hemmet med juliga detaljer som skapar en festlig stämning. Ett enkelt och effektivt sätt att förändra utseendet på ditt sovrum är att byta ut dina örngott. Och vad kan vara mer passande än ett örngott med ett juligt motiv från Lexington?

Lexington är ett varumärke som står för kvalitet, stil och komfort. Deras produkter är inspirerade av den amerikanska östkustens livsstil, med klassiska mönster och färger. Lexington erbjuder ett brett sortiment av sängkläder, handdukar, badrockar, kuddar och överkast som passar alla smaker och årstider.

Ett av deras senaste tillskott är Lexington Holiday Printed Organic Cotton Örngott, ett kuddfodral i sval och krispig poplin av hög kvalitet. Örngottet har ett juligt tryck som föreställer en krans av järnek i rött och grönt, med texten “Seasons Greetings” i mitten. Örngottet har också den klassiska Lexingtonflaggan i ett hörn, som ett tecken på varumärkets ursprung och identitet.

Lexington Holiday Printed Organic Cotton Örngott

är ett perfekt val för dig som vill ge ditt sovrum en julig touch utan att göra för stora förändringar. Örngottet har en omlottstängning som gör det enkelt att ta av och på, och det är tillverkat av ekologisk bomull som är skonsam mot både din hud och miljön. Örngottet har måtten 50×60 cm, vilket passar de flesta standardkuddar.

Om du vill skapa en helhetlig look i ditt sovrum kan du kombinera örngottet med andra produkter från Lexingtons julsortiment, till exempel påslakan, plädar eller prydnadskuddar. Du kan också blanda och matcha med andra färger och mönster från Lexingtons vanliga sortiment, för att skapa din egen personliga stil.

Lexington Holiday Printed Organic Cotton Örngott kostar 399 kr och du kan beställa det online från SOVA, Sveriges ledande sängspecialist. SOVA har ett stort utbud av sängar, madrasser, sängkläder och andra sovrelaterade produkter från välkända varumärken. Hos SOVA får du alltid fri frakt, fri retur, snabb leverans och trygg betalning. Du kan också besöka någon av deras 60 butiker runt om i landet, där du kan få personlig rådgivning och prova produkterna innan du köper dem.

Så vad väntar du på? Unna dig själv eller någon du tycker om ett nytt örngott från Lexington som kommer att göra ditt sovrum extra mysigt i jul. Beställ Lexington Holiday Printed Organic Cotton Örngott redan idag från SOVA och dröm dig bort till en vit jul med snöflingor, granar och julkulor.

Källa: Bilder från SOVA.se